Campus

 

 

IN ATENTIA TUTUROR STUDENTILOR CAZATI IN C12 - Cazarile se vor desfasura in perioada 29 septembrie - 06 octombrie 2023. Intervalul orar Luni-vineri de la 8:00 - 16:00. Sambata si duminica 10:00 - 14:00. In cazul in care cazarea nu se face pana la data de 06 octombrie ora 16:00, studentii isi vor pierde locul in camin chiar daca initial au confirmat ca doresc acest lucru.

Toti studentii carea au solicitat cazare in camin, sa citeasca cu atentie documentul referitor la Calendarul cazarilor 2023-2024. In respectivul document se specifica modul in care se confirma locul primit in camin. 

Cazarea studentilor Facultatii de Design de Mobilier si Inginerie a Lemnului se va face in Caminul 12. Adresa e-mail administrator camin 12 - camin12@unitbv.ro

Documente necesare pentru cazare, anul universitar 2023 – 2024

Notă:
CAZAREA FIECĂRUI STUDENT SE FACE NUMAI ÎN BAZA PREZENȚEI ACESTUIA ȘI A PREZENTĂRII CĂRȚII DE IDENTITATE (C.I.)
Documente necesare pentru cazare:
1. C.I. – original și copie xerox;
2. Adeverință vizată de Inspectoratul Şcolar Județean - pentru studenții, copii ai personalului din sistemul de învățământ - original
3. Adeverință de la Serviciul de tip rezidențial privind măsura de protecție socială pentru studenții bugetați - original

  Accesul la internet în căminele studențeşti este gratuit. Totodată, vă punem la dispoziție două săli IT, cu o capacitate de 50 de locuri fiecare. Sălile le vei găsi în corpul C, pe Colină.

 1. descriere coperta  2. perioada cazarii
 3. programarea  4. insotitor
 5. reguli  6.acte
 7.Romani de pretutindeni  8. scrie ne in comentarii
 
Cazarea la cămine

După ce ai ocupat camera la cămin, prima procedură importantă este aceea de a-ți obține viza de flotant, care atestă că ai domiciliul temporar în Braşov. Actele de care ai nevoie sunt afişate la intrarea în fiecare cămin, împreună cu termenul limită de depunere. Actul de identitate îl vei primi înapoi în aproximativ 3 săptămâni, aşa că fă-ți o copie înainte să-l predai pentru viză.

După ce plăteşti căminul, mergi la Administrație cu chitanța, ca să-ți ştampilezi legitimația de cămin. Suma care trebuie plătită este trecută în contractul pe care îl primeşti când te cazezi. Căminul se plăteşte lunar, iar termenul limită de plată este ultima zi din lună. Întârzierile se taxează cu 0,5% pe zi. Dacă întârzii cu plata mai mult de 20 de zile, vei fi chemat la Administrație.

 

COLINA ARENA

Colina Arena este terenul sintetic din complexul studențesc „Colina”. Are o suprafață de 1.000 m2 și este dotat cu instalație de nocturnă.

colina league Medium

Sala mare de sport se află pe Colina Universității și are o suprafață de 1.000 m2. Așadar, este suficient de mare pentru un meci de handbal, baschet, volei, fotbal, tenis de masă, badminton sau tenis de câmp.  

Sala mică de sport (600 m2) și sala de gimnastică (300 m2) se află tot pe Colina Universității.  

Sălile sunt disponibile pentru baschet, volei, tenis de masă, badminton, gimnastică aerobică, ritmică, dansuri, arte marțiale sau tenis de câmp.

 

 

COLINA CLUB

1 392 Medium


La Colina Club, pe Colina Universității (la parterul căminului 16) vă punem la dispoziție mese de biliard și mese de ping-pong pe care le puteți folosi gratuit. Iar marile competiții sportive le puteți urmări la televizor chiar de pe terasa din Colina Club.

 

Cabinete medicale

 DSC 5507 Medium

Dispensar studențesc

Str. Memorandului, nr. 43, Căminul 10
Tel.: 0268/510422
Orar: L-V: 8:00 – 16:00
Pentru a beneficia de serviciile medicale, ai nevoie de cartea de identitate și de carnetul de student
vizat pe anul universitar în curs. Studenții de anul I vor prezenta, în locul carnetului de student, adeverința de student. De consultațiile medicale beneficiază studenții care sunt din afara județului Brașov

 

Cabinet stomatologic

Str. Memorandului, nr. 43, Căminul 10
Tel.: 0268/510422
Orar: L-V: 8:00 – 16:00
De consultații și tratament stomatologic beneficiază toți studenții Universității Transilvania din Brașov. Pentru a beneficia de serviciile medicale, ai nevoie de cartea de identitate și de carnetul de student vizat pe anul universitar în curs.

Toate serviciile medicale sunt gratuite pentru studenții Universității Transilvania din Brașov.

 

Cantine-restaurant

IMG 1866 Medium

Vei putea lua masa la cantinele-restaurant din cele două complexuri studențești:
Cantina 1 (Memo)
Cantina 2 (Colina Universității)

Prețurile sunt pentru buzunarele studențești: costul unui meniu complet este de aproximativ 13 lei.

Vezi meniul zilnic