DITRAMA-Parcurgerea cursurilor de digitalizare

Cursul de digitalizare, #DITRAMA, poate fi accesat începând de astăzi!

Primul pas este să vă înregistrați folosind link-ul https://aula.ditrama.eu/register/.

 

Se va deschide o fereastră de dialog, în care puteți selecta traseul educațional al DITRAMA, cel mai potrivit nivelului dvs. profesional și așteptărilor dvs.

 

Aveți la dispoziție următoarele opțiuni în câmpul “Occupation”:

  • HEI student / University (EQF5 / 100 Pills): Pentru studenții din învățământul superior în legătură cu industria mobilei. Veți avea la dispoziție 100 de pilule pentru a finaliza cursul și pentru a obține diploma EQF5 *.
  • Manager from Wood-Furniture sector (EQF5 / 100 Pills): Pentru manageri, CEOS, directori etc. legat de industria mobilei. Veți avea la dispoziție 100 de pilule pentru a finaliza cursul și pentru a obține diploma EQF5*.
  • VET student / Vocational / Professional Education (EQF4 / 51 Pills): Pentru elevii VET legaț de industria mobilei. Veți avea 51 de pilule obligatorii pentru a finaliza cursul și pentru a obține diploma EQF4 *. Cu toate acestea, toate cele 100 de pilule vor fi accesibile, în ciuda faptului că nu sunt obligatorii
  • Worker from Wood-Furniture sector (EQF4 / 51 Pills): Pentru angajații din sectorul mobilei. Veți avea 51 de pilule obligatorii pentru a finaliza cursul și pentru a obține diploma EQF4*. Cu toate acestea, toate cele 100 de pilule vor fi accesibile, în ciuda faptului că nu sunt obligatorii
  • Other (EQF5 / 100 Pills): Pentru diferite profiluri care nu au legătură specială cu sectorul mobilei. Veți avea la dispoziție 100 de pilule pentru a finaliza cursul și pentru a obține diploma EQF5 *.

Ocuppation

*Certificatele se obțin după parcurgerea fiecărei unități de învățare iar, dacă toate unitățile de învățare sunt promovate, se va obține un certificat global al cursului. Așadar, aici găsiți link-ul pentru înregistrare și selectare a traseului educațional dorit și a limbii pentru parcurgerea cursului: https://aula.ditrama.eu/register/

În scurt timp după înregistrare, veți primi un mesaj/email cu datele de acces, username și parolă. Adresa pe care o veți folosi după înregistrare (după ce primiți username și parlolă) este: https://aula.ditrama.eu/

Vă recomandăm utilizarea browser-ului  FireFox.

Am atașat la acest e-mail, ghidul (în limba engleză - DESCARCA GHID) despre modul de utilizare a platformei. Utilizarea acestuia este foarte recomandată înainte și în timpul utilizării platformei. Conține pictograme ușor de înțeles.

Pentru vizionarea resursei video, selectați limba română pentru subtitrare. Traducerea este automată, de aceea, ne cerem scuze pentru unele dezacorduri pe care le generează automat și involuntar sistemul. Unele resurse video de tip infografică, nu au traducere in limba română, dar folosesc o engleză simplă, pentru înțelegere.

Sperăm ca parcurgerea cursului de digitalizare să vă facă plăcere!

Echipa DITRAMA (https://www.ditrama.eu/en/)

Parteneri

 Disclaimer: "The European Commission's support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents, which reflect the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein."