Rezultate admitere faza I - iulie 

  • Perioada pentru confirmarea locului: 21 - 23 iulie 2020, orele 9:00 - 15:00, holul L, Facultatea de Ingineria Lemnului. Accesul în clădire este permis numai cu mască de protecție.
  • Dacă confirmarea locului nu este făcută de candidat, este necesară o împuternicire olografă (descarcă model declarație);
  • Informații pentru confirmarea locului la ciclul de masterat (descarca fisier);

Candidații cu vârsta sub 26 de ani, orfani de ambii părinți, respectiv candidații proveniți din sistemul de protecție socială, care sunt admiși pe loc cu taxă și doresc confirmarea acestuia, trebuie să încarce în contul din platforma de înscriere, la Pasul 8, la secțiunea cu DOVADA PLĂȚII taxei de școlarizare, o cerere prin care solicită AMÂNAREA PÂNĂ LA 01.10.2020 a plății primei tranșe (1000 RON) din taxa anuală de școlarizare.
Cererea trebuie să conțină: numele și prenumele candidatului, numărul de legitimație, numele facultății și al programului de studii pentru care se solicită amânarea și copiile scanate după certificatele de deces sau după adeverința din care rezultă proveniența din sistemul de protecție socială.

 

MASTERAT învățământ cu frecvență

CANDIDAȚI ÎNSCRIȘI – în ordine alfabetică

CANDIDAȚI ADMIȘI – pe programe de studii
Eco-design de mobilier și restaurare FĂRĂ TAXĂ -  CU TAXĂ
Structuri avansate din lemn și tehnologii inovative FĂRĂ TAXĂ  – CU TAXĂ